KANTOOR

Wij zijn een jong en dynamisch architectenbureau, actief in en buiten de Limburgse provinciegrenzen. Ontwerpburo Lamens werd opgericht in 2004 en wordt sindsdien geleid door Remy Lamens, architect en zaakvoerder.

 

De kracht en dynamiek in de ontwerpen is het resultaat van een goede interdisciplinaire samenwerking binnen het team, waarbij zowel architecten als interieurarchitecten van meet af aan samen totaalconcepten bedenken en uitwerken.

 

Wij richten ons op een breed publiek, van particuliere woningbouw en appartementen tot utiliteitsbouw en overheidsprojecten. Onze vakkennis en ervaring beperkt zich niet louter tot nieuwbouwprojecten, maar komt ook tot uiting bij uitbreidingen, renovatie- en totaalprojecten.

 

Bij iedere nieuwe opdracht trachten wij een persoonlijk en uniek concept te bedenken waarbij verscheidene factoren in acht worden genomen. Wij laten ons niet zo zeer leiden door de stedenbouwkundige voorschiften, maar starten steeds rekening houdend met de kwaliteiten van het terrein, de ruimtelijke context en de relatie van gebouwen in die context. Samen met het eisenpakket van de bouwheer vormen deze belangrijke pijlers een leidraad doorheen het ontwerpproces en monden uit in een goed doordacht, specifiek concept dat voldoet aan de wensen van de bouwheer.

Remy Lamens

architect & zaakvoerder